Verkeersschool B. Knol kies voor zekerheid

Verkeersschool Berend Knol B.V. is in de ruim 35 jaar van haar bestaan uitgegroeid van een eenvoudige plaatselijke verkeersschool tot een volwaardig en toonaangevend opleidingsinstituut voor verschillende voertuigen.
Vanaf 1980 kan men bij ons terecht voor elk rijbewijs en de hierbij behorende chauffeurs beroepsopleidingen.
Door deze jarenlange ervaring bereikt Verkeersschool Berend Knol B.V. een hoog slagingspercentage. Het systeem van lesgeven, dit wil zeggen zeer intensief en op jou als cursist gericht, wordt door de meeste cursisten als hoogst plezierig ervaren.
Bij Verkeersschool Berend Knol B.V. staan wij niet alleen voor jou klaar om aan jouw opleidingseisen te voldoen, maar bieden jou tevens de mogelijkheid om een basis te leggen voor een blij en veilig weggedrag met behulp van ervaren vakmensen.
Wij hanteren het volgende motto: “Wij weigeren niemand, iedereen is hier welkom voor een gedegen opleiding en krijgt de garantie voor een zeer uitgebalanceerde opleiding met een groot scala aan mogelijkheden”

Leeuwarden
70%
1980
32 voertuigen
23

Let op: dit zijn de gemiddelde slagingspercentages over alle opleidingen van deze opleider.
Voor specifieke cijfers over B-C-CE of anderen opleidingen kunt u terecht op www.cbr.nl

  • Wij kiezen voor een persoonlijke benadering en blijven in overleg zodat we uw (beroeps)opleiding zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten op wat u wilt
  • We zijn CCV en SOOB gecertificeerd
  • We zijn aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
  • Door de vakbekwaamheid van ons personeel, kunnen wij u breed ondersteunen in uw opleiding

Neem contact op met Verkeersschool B. Knol